Ingredienser:
400 g pasta
2 l vand
2 tsk groft salt
1 spsk olivenolie
1 løg, finthakket
1 fed hvidløg, presset
1 rød/grøn peberfrugt, finthakket
1 ds hakkede tomater (400 g)
1 dl vand
½ tsk tørret basilikum
¾ tsk groft salt
¼ tsk friskkværnet peber
Tilbehør:
Frikadeller og revet ost.
Tip:
1 knsp chili kan også tilsættes til tomatsaucen.
Fremgangsmåde:
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen.
Varm olivenolien i en gryde, og svits løg heri ved jævn varme. Når løgene er ved at være klare og bløde kommes peberfrugten og hvidløg i. Tilsæt tomater med væde, vand, og basilikum og lad det simre under låg i 15 min. (længere tid skader ikke). Smag til med salt og peber.
Lad den færdige pasta dryppe af i en sigte og servér den til tomatsaucen.
Fryseegnet:
Nej.
Inspiration:
Brugsens Børnekogebog
Ingen kommentarer:
Send en kommentar