Ingredienser:
3 dl vand
250 g grødris
2 l sødmælk (eller letmælk)
1 tsk groft salt
Smør
4 spsk sukker
1 spsk stødt kanel
Tilberedning:
Drys risene i kogende vand og lad dem koge under omrøring i ca. 2-3 min. Tilsæt mælken og bring blandingen i kog under omrøring. Skru derefter ned for varmen og kog grøden ved svag varme, stadig under omrøring i ca. 10 min. Læg låg på og kog i ca. 45-60 min. afhængig af hvor fast grød man ønsker. Rør ofte i grøden. Hvis grøden virker tynd, kog yderligere 5 min. - uden låg. Tilsæt salt og smag til. Server med kanelsukker og smør.
Imens risengrøden koger blandes sukker og kanel i en skål.
3 dl vand
250 g grødris
2 l sødmælk (eller letmælk)
1 tsk groft salt
Smør
4 spsk sukker
1 spsk stødt kanel
Tilberedning:
Drys risene i kogende vand og lad dem koge under omrøring i ca. 2-3 min. Tilsæt mælken og bring blandingen i kog under omrøring. Skru derefter ned for varmen og kog grøden ved svag varme, stadig under omrøring i ca. 10 min. Læg låg på og kog i ca. 45-60 min. afhængig af hvor fast grød man ønsker. Rør ofte i grøden. Hvis grøden virker tynd, kog yderligere 5 min. - uden låg. Tilsæt salt og smag til. Server med kanelsukker og smør.
Imens risengrøden koger blandes sukker og kanel i en skål.
Tilbehør:
Hvidtøl.
Fryseegnet:
Nej.
Inspiration:
Ingen kommentarer:
Send en kommentar