Ingredienser:
250 g cherrytomater, grofthakket
1 frisk rød chili (med eller uden kerner), finthakket
1 fed hvidløg, presset
½ bdt frisk bredbladet persille (el. koriander), finthakket
1 limefrugt
1 spsk ekstra jomfru olivenolie
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Bland tomater, chili, hvidløg og persille. Bland derefter med olie og pres saften af limefrugten ud over. Smages til med salt og peber.
Stil salsaen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.
Fryseegnet:
Nej.
Inspiration:
Jamie Oliver
1 frisk rød chili (med eller uden kerner), finthakket
1 fed hvidløg, presset
½ bdt frisk bredbladet persille (el. koriander), finthakket
1 limefrugt
1 spsk ekstra jomfru olivenolie
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Bland tomater, chili, hvidløg og persille. Bland derefter med olie og pres saften af limefrugten ud over. Smages til med salt og peber.
Stil salsaen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.
Fryseegnet:
Nej.
Inspiration:
Jamie Oliver
1 kommentar:
hop!
What's the difference between using cherry tomato and regular tomato?
Send en kommentar