fredag den 5. juni 2009

Kyllingeburger med kartoffelbåde

4 personer


Ingredienser:
3-4 kyllingebrystfileter (ca. 500 g)
1 dl revet parmesanost (ca. 40 g)
1 dl rasp
1 tsk oregano
½ tsk salt
friskkværnet peber
1 æg
1 spsk olivenolie

4 burgerboller
Icebergsalat, fintskåret
½ dl Aioli

Tilbehør:
Ovnbagte kartoffelbåde og Aioli.

Fremgangsmåde:
Afpuds fileterne og læg dem på et skærebræt. Læg en plastikpose over og bank dem godt flade, så de er ca. ½-1 cm. tykke.

Bland parmesanost, rasp og krydderier i en dyb tallerken og pisk et æg let sammen i en anden dyb tallerken. Vend først fileterne i æg og dernæst grundigt i paneringen.

Varm olivenolie op på en pande ved middelvarme. Kom derefter de panerede fileter på panden og lad dem stege ca. 15-20 min. til de er gennemstegte og har en god stegeskorpe.

Varm bollerne og flæk dem. Læg fileter og icebergsalat på de underste halve boller. Smør de øverste boller med god klat Aioli. Læg burgerbollerne sammen om og server straks.

Fryseegnet:
Nej.

Inspiration:
NEWYORKERBYHEART

Ingen kommentarer:

Send en kommentar