skip to main
|
skip to sidebar
Nemme madopskrifter
- i en travl hverdag
lørdag den 2. maj 2009
Aioli (hvidløgsmayonnaise)
Lækker dip til grøntsager
Ingredienser:
1 dl creme fraiche
1 dl mayonnaise
2 fed hvidløg, presset
½ tsk salt
Fremgangsmåde:
Rør creme fraiche og mayonnaise med hvidløg og salt.
Lad Aioli'en hvile i køleskabet ½-1 time (gerne længere) inden servering.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Nyere opslag
Ældre opslag
Start
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Udskrift
Ønsker man en udskrift er det bedst at gøre det på følgende måde:
1. Markér teksten med musen.
2. Tryk Ctrl+P på tastaturet.
3. Vælg markering og Udskriv.
Etiketter
Burger
Dagen før
Dagen i forvejen
Dessert
Dip
Fars
Fisk
Fryseegnet
Gryderet
Græsk
Hakket kød
Kage
Kartofler
Kinesisk
Kylling
Kål
Mexicansk
Oksekød
Ovn
Pasta
Pizza
Pølser
Ris
Salat
Sandwich
Svin
Blog-arkiv
▼
2009
(34)
►
oktober
(1)
►
september
(2)
►
august
(3)
►
juni
(1)
▼
maj
(5)
Vikingegryde
Banana Split
Pølsebrød (sunde)
Ovnbagte kartoffelbåde
Aioli (hvidløgsmayonnaise)
►
april
(7)
►
marts
(8)
►
februar
(6)
►
januar
(1)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar