Ingredienser:
600 g skinkekød i tern
2 spsk olivenolie
1 pk bacon i skiver, i små stykker (ca. 125 g)
½ ds hakkede tomater (200 g)
½ grøn peberfrugt, i tern (ca. 75 g)
250 g friske champignoner, i skiver
¼ tsk paprika
1 tsk groft salt
½ tsk peber
2½ dl fløde
Kulør
Tip:
Man kan evt. jævne retten indtil man synes den har en passende konsistens.
Tilberedning:
Varm fedtstoffet i en gryde ved god varme. Brun kødet på alle sider. Bacon, tomater, peberfrugt og champignoner kommes i gryden. Paprika, salt og peber drysses over. Derefter tilsættes fløden sammen med kulør. Retten skal nu stå og småsnurre i 45 min. Hvis man vælger at tilsætte cocktailpølser kommes disse i 5 min. før retten er færdig.
Tilbehør:
320 g løse ris.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar