tirsdag den 4. august 2009

Marineret svinemørbrad

4 personer



Ingredienser:
1 svinemørbrad (ca. 450 g), afpudset

1 dl Teriyaki
1 lime, saften
2 fed hvidløg, presset
Evt. 1-2 stænk Tabasco

Tilbehør:
Ovnbagte kartoffelbåde og Aioli samt grøn salat.

Fremgangsmåde:
Rør marinaden sammen, og hæld det i en frysepose. Kom mørbraden i og massér marinaden godt ind i kødet. Lad det marinere i 6-12 timer i køleskab før stegning. Af og til vendes posen, så marinaden bliver jævnt fordelt.

Tag derefter mørbraden ud af posen og læg den i et ovnfast fad. Sæt det i ovnen og steg ved 225°C i ca. 25 min. Når halvdelen af tiden er gået kan mørbraden evt. vendes.

Lad den hvile i 10 min. inden den skæres ud i skiver.

Fryseegnet:
Nej.

Inspiration:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar