Ingredienser:
1 svinemørbrad (ca. 450 g), afpudset
1 dl Teriyaki
1 lime, saften
2 fed hvidløg, presset
Evt. 1-2 stænk Tabasco
Tilbehør:
Ovnbagte kartoffelbåde og Aioli samt grøn salat.
Fremgangsmåde:
Rør marinaden sammen, og hæld det i en frysepose. Kom mørbraden i og massér marinaden godt ind i kødet. Lad det marinere i 6-12 timer i køleskab før stegning. Af og til vendes posen, så marinaden bliver jævnt fordelt.
Tag derefter mørbraden ud af posen og læg den i et ovnfast fad. Sæt det i ovnen og steg ved 225°C i ca. 25 min. Når halvdelen af tiden er gået kan mørbraden evt. vendes.
Lad den hvile i 10 min. inden den skæres ud i skiver.
Fryseegnet:
Nej.
Inspiration:
Ingen kommentarer:
Send en kommentar