4 personer
Ingredienser:
1 pk kinesiske nudler (250 g)
1 spsk olie
1 løg (ca. 100 g), finthakket
1 stk grøn chili (uden kerner), finthakket
1 fed hvidløg, presset
1 tsk ingefær, hakket
1 tsk paprika
1 tsk gurkemeje
1 knsp spidskommen
600 g rejer
½ ds hakkede tomater
1¼ dl kokusmælk light
1 citron, saften
Salt og friskkværnet peber
Tip:
Retten kan varierers med fisk eller kylling.
Fremgangsmåde:
Bring en stor gryde vand og lidt salt i kog. Kom nudlerne i og sluk for varmen og tag gryden væk. Lad nudlerne stå i vandet ca. 5 minutter. Rør af og til. Hæld dem på en sigte.
Varm olien i en wok. Tilsæt løg, chili, hvidløg, ingefær og krydderier. Svitses i 2 min. for svag varme.
Tilsæt rejerne og skru op for varmen. Steg til rejerne er gyldenbrune. Tilsæt hakkede tomater og kokosmælk. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Hæld retten over de kogte nudler, og server straks.
Fryseegnet:
Nej.
Inspiration:
MadADC.dk
søndag den 6. september 2009
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar